SÄKER SSL KRYPTERING
2022-06-13

Mest populära produkterna uttaget från 2022-06-13

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Vidar The Viking 19 cm med 5 poäng, Latex Kalsonger med Anal Dildo med 5 poäng, Spermstoppare Med Ollonring med 2 poäng, MX Fighter Massager med 2 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Vidar The Viking 19 cm

Gå till produkt

Upplev den fantastiska och superrealistiska Viking Cock tillverkad med DUAL DENSITY REALITY™-teknologi, med en fast inre Memory Foam-kärna och ett mjukare yttre silikonhudlager som ger dig den ultimata…

2. Latex Kalsonger med Anal Dildo

Gå till produkt

Dessa Latex kalsonger med dildo är till dig som önskar en anal stimulans samtidigt som du tränger in i din partner. Kalsongen är designad så att den har en invändig analdildo och en penis sleeve&hellip:

3. Spermstoppare Med Ollonring

Gå till produkt

Ollonring med spermstoppare är en populär fetisch och SM-produkt. Sätt ringen kring ollonet och för ner kulan i urinrörsmynningen. Detta kommer att göra att din penis blir fylld och att du inte kan&hellip:

4. MX Fighter Massager

Gå till produkt

Om du vill ha en vibrator som är extra kraftfull rekommenderar vi att du provar MX Fighter Massager. Just MX Fighter är bland de mest kraftfulla vibratorer som finns på marknaden och den ger dig 2 mycket&hellip:

5. Velvet Balls 4 Kulor - 108 gram

Gå till produkt

Tack vare deras silkeslen yta är kulorna lätta att föra in. Varje kula har ytterligare en kula inuti vilket ger dig underbar vibration när kroppen rör sig. Träna upp dina kärleksmuskler för ännu…

6. Leslie Bend Me Shape Me Love Me - Signature Collection

Gå till produkt

Böjbar, flexibel och redo att ge dig med exakt det du behöver! Leslie är den vattentäta och uppladdningsbara sexleksaken som garanterat ger dig fullständig njutning! Med dess 10 vibrationslägen,…

7. Womanizer W100 Klitoris Stimulator

Gå till produkt

Womanizer W100 är världens första klitoris stimulator, som stimulerar med lufttryck, vilket ger en unik och fantastisk känsla. Klitoris stimulatorn hålls tätt mot huden, så att den omsluter klitoris,&hellip:

8. Doc Johnson: Body Extensions, Be Naughty

Gå till produkt

Vibrerande Strap-On-Kit med elastisk sele och tre ihåliga dildos ...

9. We-Vibe Chorus Cosmic Pink Samlagsvibrator

Gå till produkt

We-Vibe Chorus Cosmic Pink är en uppdaterad version av världens mest populära samlagsvibrator. En ny funktion är den nya fjärrkontrollen där du kan styra vibrationerna genom att klämma den hårdare&hellip:

10. VIGOR - Rechargeable Vibrant Couples Ring

Gå till produkt

Vigor är en komfortabel par-vibrator som mannen har på sig under samlag. Utrustad med 10 kraftfulla vibrationsfrekvenser. Det kroppsvänliga silikonmaterialet är doftfritt och fritt från ftalat för…